مشاوره حقوقی رایگان - صلح

سلام. آیا شخصی میتواند اموالش را در صلحنامه عادی به همسرش صلح کنه و بعد مرگ مصالح. متصالح به چه شکلی میتواند اسناد اموالی که بهش صلح شده را به نام خودش تنظیم کنه

پاسخ ها :

یک وکیل

بهتر هست سند صلح عمری بصورت رسمی تنظیم شود .اگر صلحنامه عادی باشد بعد از فوت مصالح ،متصالح باید ابتدا اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث مطرح نماید