مشاوره حقوقی رایگان - مغازه اجاره کردیم تو قولنامه نوشته آب داره و تو مغازه آب نداریم

سلام وقت بخیر ما یه مغازه ای رو اجاره کردیم برا قصابی بعد قبل از اجاره به صاحب مغازه خیلی تاکید کردیم که آب باید داشته باشه اونم گفت مشکلی نداره آب داره و در قولنامه هم نوشته این ملک داری آب و برق و گاز دولتی میباشد و قرارداد امضا کردیم ولی وقتی برا تمیز کاری رفتیم یه مردی اومده میگه من این مغازه رو بدون آب فروختم آب مارو قطع کرده و گفت هرجا میخاین برین شکایت کنین برین به صاحب مغازه زنگ زدیم گفته درستش میکنم دیدیم کاری نکرد باز زنگ زدیم دیگه گوشی شو از دسترس خارج کرده بود

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

می‌توانید به استناد خیار عیب عقد اجاره را فسخ کنید و مبلغ تودیع شده را مسترد نمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با استناد خیار عیب عقد اجاره را فسخ کنید و مبلغ تودیع شده را مسترد نمائید