مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام .من سال 99 ازدواج کرده ام.زنم بعد 6ماه جهیزیشو برد . و منم از خانوادش و خودش (لیست سیاهه ) رو امضا و اثر انگشت گرفتم که تمام جهیزیشو برده.بعد خودم تمام وسایل خانه رو نو خریدم.از صفر تا صد لوازم.بعد خانوم مهریشو گذاشت اجرا.منم تمام مهریشو دادم.
فقط یک سکه مونده که میخواستم بدم ولی آشتی کردیم.
الان دوباره قهر کرده.
سوالم اینه من که مهریشو دادم و جهازشو برده
آیا از وسایلی که من خریدم به اون میرسه؟ دوم اینکه من 5تا خونه دارم .ولی همه رو طی یک قولنامه دستی که خانومم امضا کرده واگذار کردم به خواهرم.
الان اون خونه ها رو می‌تونه بگیره یا نه؟

پاسخ ها :

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام وسایل متعلق به شماست ایشان حقی ندارد
خانه ها ایشان اقدامی نمی تواند انجام دهد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورتیکه ایشان (زوجه ) درخواست طلاق را داده و رفتار باشند ، شرط تصنیف ا اعمال نخواهد شد
در خصوص انتقال املاک به نام خواهر ، همسر شما به چه سمتی اسناد را امضا کرده اند ؟