مشاوره حقوقی رایگان - اقساط تعیین شده شورا

با سلام در پرونده ای به مبلغ 7 میلیون تومان به صورت توافقی قسطیش کردم یعنی من محکوم بودم ولی با توافق طرفین اولین قسط 2 تومن و قسط دوم و سوم هر کدام 2500 الان قسط اخری رسیده و من توان دادن 2500 رو ندارم چیکار میتونم بکنم یا وقت بگیرم یا این مبلغ چند قسمت شه برای پرداخت

پاسخ ها :

واحد عباسی

جناب آقای واحد عباسی :

با سلام.
در صورتی که در محل شورای حل اختلاف با توافق قسط بندی شده و صورتجلسه شده است لذا گزارش اصلاح صادر شده و شما مکلف به پرداخت اقساط مطابق توافق می باشید در غیر اینصورت برگ جلب شما صادر خواهد شد.