مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام من من خودرویی 4 سال پیش از نمایشگاه خریدم ماشینو یکی دیگه گذاشته بوده اونجا و پلاک به اسم اون بوده، به خاطر کامل نبودن مدارک خودرو نتونستم پلاک و تو یکماه تعویض کنم بعدشم برای تعویض پلاک صاحب نمایشگاه گفت فروشنده پول میخاد وکالت بده من یکسال سوار شدم و فروختم موقع فروش پول دادم به نمایشگاه دار از صاحب ماشین وکالت مستقیم به اسم خریداری که من بهش فروختم گرفت،حالا بعد از 4 سال بمن زنگ زده میگه تعویض پلاک انجام نشده با ماشین خلاف کردن و اگر صاحب پلاک ازشون شکایت کنه اونم از من شکایت میکنه منم چون خیلی وقته از قضیه گذشته قولنامه رو ندارم فقط شاهدهای محلی و خود نمایشگاه دار که به واسطش وکالت گرفتم به اسم خریدار و پولی که جابجا کرده اگر گردش حساب بدن موجوده آیا مشکلی برای من بوجود میاد؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگران نباش مدارک را نگهدار تا درصورت نیاز ارائه دهید، چون طرف مستقیم از مالک وکالت گرفته