مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالای تقلبی به جای کالای اصل

سلام من دوماه قبل از تهران لوستر برنزی خرید کردم که بعد از یک ماه به دستمون رسید ودو روز قبل اتفاقی یکی از قطعات لوستر شکست داخل قطعه سفید بود که نشون میده برنز نیست وما پول زیادی بابت لوسترها دادیم( نزدیک 60میلیون) الان من شهرستان هستم صاحب مغازه هم به حرف ما گوش نمیدهد الان من چی کار می تونم بکنم که حقم ضایع نشود واقعا هم اومدن به تهران برای من که 14ساعت فاصله داریم هم سخته هم هزینه بر هست.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع باید از ایشان اقدام به شکایت نمایید و دادگاه صالح محل وقوع جرم خواهد بود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به استناد خیار تدلیس علیه فروشنده طرح دعوی نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

تامین دلیل و کارشناسی در شهرتون و اخذ وکیل در تهران برای پیگیری.