مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

سلام اینجانب سه روز پیش با عابر ی تصادف کردم زنگ زدم اورژانس و 110 که اورژانس پانسمان کرد از ناحیه انگشت (کف پا نزدیک به انگشت شصت) و 110 که زنگ زدم پلیس راهور امد کروکی نکشید بلکه صورت جلسه نوشت که دران من راننده را مقصر دانست و نوشت با توجه به سازش نیاز به کروکی نیست فقط جهت کار درمانی مجروح را به بیمارستان با ماشین خودم بردم ودر بیمارستان پس از بستری یک روزه به دلیل ساعت 10 شب بود روز جمعه 3/4/1401 پای ایشان را با استفاده از بیهوشی موضعی بخیه و اتل گرفتنند و دکتر برای بازدید پا 14/4/1401 وقت داد ضمنا تمام هزینه بیمارستان را که 2600 شد من دادم میخواستم با توجه به مراتب فوق و گزارش پلیس راهور ایا ایشان میتواند از من شکایت کند چون امکان اخاذی است تشکر از حسن شما

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام وقت بخیر چنانچه رضایت خود را اعلام نموده ودرصورت جلسه مکتوب شده باشدنمی تواند پیگیری کند ولی اگر صدمات بیشترشده وتسری پیدا کند می تواند مجدد شکایت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به صورتجلسه تنظیمی و میزان آسیب دیدگی و صدمات و دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشید پیگیری مجدد نتیجه ای نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر رضایت بی قید و شرط نداده باشد می تواند شکایت کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر رضایت داده باشید نمیتوانید پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به صورتجلسه تنظیمی و میزان آسیب دیدگی و صدمات و دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، اگر رضایت خود را اعلام نموده ودرصورت جلسه مکتوب شده باشدنمی تواند پیگیری کند ولی اگر صدمات بیشترشده وتسری پیدا کند می تواند مجدد شکایت کند