مشاوره حقوقی رایگان - شكايت به علت ايراد صدمه بدنی غير عمدی بر اثر تصادف رانندگی

سلام وقت بخير.بنده در تاريخ ١٣٩٩/٠٨/٠١ توسط خودرو با عابر تصادف داشتم كه طي مراحل دادگاهي در نهايت در تاريخ ١٣٩٩/٠٩/٢٥ راي دادگاه صادر شد.بنده تمامي كارهاي بيمه اي رو انجام دادم حتي برگه بيمه بنده مهر اثابت چرخ خورد و از تخفيفات بيمه من درصد زيادي كم شد.در تاريخ ١٣٩٩/١٠/٢٥ پيام اومد كه مختومه شدن پرونده به دليل اجراي حكم.
اما مجدد امروز در تاريخ ١٤٠١/٠٤/٠٥ براي من پيامي با موضوع : پرونده به علت طرح تحقيقات مقدماتي نسبت به اتهام ايراد صدمه بدني غير عمدي بر اثر تصادف رانندگي در تاريخ ١٤٠١/٠٤/٠٤ مجددا ثبت گرديد.
و پيام ديگري اومد با اين مضمون : پرونده مقيد به وقت نظارت به تاريخ ١٤٠١/٠٥/١٨ ميباشد.
ميخواستم بدونم اينا يعني چي؟اون آقا با وجود اينكه يبار از بيمه پول گرفته الان بعد ١ سال و نيم باز هم شكايت كرده؟؟؟؟من بايد چكار كنم؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت ابلاغ به شعبه مراجعه و مدارک پرداخت بیمه را ارائه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت مربوط به شعبه است و نیازی به حضور شما نیست . و پرونده مجدداً برای انجام تحقیقات ثبت شده . میتوانید در تاریخ وقت نظارت به شعبه رفته و سوال کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضورا پیگیری کنید در یک‌مورد از یک شخص دو بار نمی توان شکایت کرد اعتبار امر مختومه است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مدارک پرداخت را ارائه نمایند

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام این وفت ارتباطی به شما ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مراجعه و مدارک پرداخت بیمه را ارائه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، وقت نظارت مربوط به خود شعبه است و نیازی به حضور شما نیست . و پرونده مجدداً برای انجام تحقیقات ثبت شده . میتوانید در تاریخ وقت نظارت به شعبه رفته و سوال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید غیر حضوری وکیل بگیرید تا وکیل مراجعه نماید