مشاوره حقوقی رایگان - برای رضایت دادن نیاز به انجام چه کاری الزامی هستش

فردا جلسه اول دادگاه برگزاری از شخصی هستش که با استفاده از قداره اقدام به زورگیری و بردن تمامی لوازم و وسایل بنده بوده علاوه بر واردکردن چند ضربه تمامی وسایل رابرد الان خانواده برای گرفتن رضایت و راضی کردن من با پرداخت مبالغ خسارت وارده از بنده دلجویی و درخواست انجام رضایت شده میخواستم دقییقا بدونم آیا بعد از دادن رضایت طرف می‌تواند ادعای حیسیت بکند ویا اصلا نیازی به حضور در جلسه دادگاه فردا هستش یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
رضایت شاکی به معنای برائت متهم نیست و اعاده حیثیت زمانی است که جرمی به کسی نسبت داده شود و سپس برایش حکم برائت صادر گردد.
شما به عنوان شاکی می توانید در جلسه رسیدگی شرکت نمایید و همانجا اعلام رضایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما تمام خسارات خود را نقدا بگیرید اما یادت باشه کسی که به حساب شما پول واریز میکند یا از حساب خود قداره کش باشد یا اگر کسی دیگر است بیاید در دفترخانه اقرار کند که من مبلغ ..... تومان بابت جبران خسارت اقای ..... در پرونده ....به جای متهم .....به حساب شاکی ..... واریز نمودم و در اینده هیچ ادعایی نسبت به شاکی ندارم، بعد هم شما رضایت میدید در همان دفتر خانه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که شما رضایت دهید پرونده بسته نمیشه و دادگاه می تواند به جنبه عمومی جرم رسیدگی کند.
در صورت رضایت حتی اگر منع تعقیب نیز صادر شده باشد مشکلی برای شما پیش نمیاد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که شما رضایت دهید پرونده بسته نمیشه و دادگاه می تواند به جنبه عمومی جرم رسیدگی کند.