مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نمایندگی خط همراه

با سلام
با یک نفر به مشکل برخوردم و ایشون نیاز به پرینت ریز مکالمات خط من دارن تا بتونن توی دادگاه حکم بگیرن.حالا اون شخص با اشنا بازی و بدون داشتن دستور از قاضی رفته نمایندگی ... و ریز مکالماتم اورده.و باعث خسارت زدن به بنده شده.
ایا میتونم از اون نمایندگی بخاطر اینکه اطلاعات شخصی منو بدون دستور مرجع قضایی به این اقا داده؛ شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از خط خودش باشد نمی توانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ریز مکالمات شما با چه کسی .اگر با همین فرد بوده از طریق موبایل خودش اقدام کرده مقابل شکایت نیست