مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره توسط مستاجر

سلام
یه خونه خریدم مستاجر داشت پشت قرداد اجاره نامه نوشتیم که مستاجر به خریدار جدید منتقل میشه اجاره نامه ثبتی بود الان مستاجر اجاره نمیده تلفنش رو هم جواب نمیده هیچ قرارداد اجاره ای هم دست من نیست از وقت قردادش هم 7 ماه مونده الان برای گرفتن اجاره یا تخلیه چیکار میتونم بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست مطالبه اجور معوقه و تخلیه مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد اجاره را از مالک قبلی دریافت کنید .
تا وقتی موعد مستاجر منقضی نشده نمی توانید اقدامی انجام دهید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تخلیه و مطالبه اجور معوقه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست دادخواست مطالبه اجور معوقه و تخلیه را با هم مطرح کنید