مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت

پدر اینجانب بیست سال پیش زمینی را که از مادرشان با اثر انگشت در شرکت با رضایت و شهادت عوامل شرکت تحویل گرفتن. و بعدا آنرا به من با ثمن آن زمان فروخته اند. الان در به نام کردن زمین عمه ها و عمو کارشکنی کرده و اثر انگشت را جعلی و کلاهبرداری و سوء استفاده پدر اینجانب دانسته و علیه پدر من که فوت کردن شکایت نامه تنظیم کرده اند. (پدر قبل از مادر فوت شدن). الان اعلام نتیجه اثر انگشت به چه صورت خوهد بود. آیا کهولت سن مادرشان میتواند در رای دادگاه تاثیر گذاشته و من را مالک نداند.؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست اثبات مالکیت و سپس الزام به اتتقال سند علیه وراث

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیشتر تماس بگیرید