مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وجه در مقابل رضایت

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده شاکی شخصی هستم که من را مورد جرح با چاقو قرار داده که دیه تقریبی آن پنج میلیون تومان میشود ولی خانواده متهم اصرار دارند که ما مبلغ بیست میلیون تومان میدهیم و در ازای آن من به آنها رضایت بدهم.
آیا اگر بنده مبلغی بیشتر از دیه از انها دریافت کنم بعدا مشکلی از بابت کلاهبرداری و یا تحصیل مال نامشروع متوجه بنده نیست و این وجه را طبق چه عنوانی دریافت کنم که بعدا نتوانند ادعایی داشته باشند و یا مشکل برای من درست کنند

با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

نوش جونت حقته میتونی بگیری رضایت بدی