مشاوره حقوقی رایگان - پیش قسط مهریه

سلام وقت بخیر مدت یک ماه هست که مهریه 100سکه خودم رو در دادگاه به اجرا گذاشتم و حقوق شوهرم ماهی هفت میلیون و کارمند هستن و حساب حقوق ایشون هم که توقیف کردم موجودی حساب سی میلیون هست برای سه ماهه و فقط یه خونه ازش در ثبت اسناد شناسایی شد و حقوق شوهرم اما ایشون زمین و خونه دیگر هم دارند که به صورت قول نامه هستند
در دادگاه قاضی تقریباً چقدر بابت پیش قسط تعیین میشه و هرساله چند سکه برای پرداخت تعیین میشه؟!
چقدر به من پرداخت کنند یه دختر پنج ساله هم دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به میزان درآمد ماهیانه زوج و مدارک ارائه شده از سوی زوجه میزان اقساط را تعیین میکند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه با توجه به میزان درآمد ماهیانه زوج و مدارک ارائه شده از سوی زوجه میزان اقساط را قاضی تعیین میکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد حضانت دخترتان، مسئولیت با پدرش است و باید نفقه آن را پرداخت کند و در مورد مهریه نیز تقسیط آن بر اساس شرایط مالی به زوج و اختیار قاضی است شما می توانید دلایل اثباتی خود را که دارایی زوج است را به دادگاه معرفی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با نظر قاضی و با توجه به درآمدزوج می باشد نفقه فرزند مجزاست