مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام
همسرم مهریه رو گذاشته اجرا و من درخواست اعسار دادم یه ماشین به نامم بوده که برج 6 پارسال حدود 9 ماه قبل زدمش به نام خواهرم
خانوم درخواست استعلام داده که فرار از دینه
حالا سوالم اینه که میتونن ماشین و توقیف کنند ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر قرار از دین دادخواست ابطال دهد و دادگاه قصد فرار از دین رو احراز کند بله در غیر اینصورت خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتواند صوری بودن انتقال را ثابت کند بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین بابت مهریه به ایل توقیف نیست
زوجه تحت شرایطی می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد و بعد از ابطال معامله می تواند ماشین را توقیف کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت اثبات صوری بودن معامله ممکن است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات شود برای فرار از پرداخت دین انتقال صورت گرفته است و فاصله عرفی بین انتقال تا زمان تقاضای مهریه محدود باشد امکان ابطال نقل و انتقال به علت فرار از پرداخت دین وجود خواهد داشت