مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه خودرو

با سلام وقت بخیر
یک عدد حواله خودرو رو داخل بنگاه فروختیم و داخل قولنامه بنگاه مدل خودرو رو 1401 زدن ولی داخل دفترخونه وکالت بهشون دادیم 1400 زدن یه نسخه از حواله رو هم به دفترخونه دادیم ؛ الان طرف میگه باید 15 میلیون بابت اختلاف مدل بهم برگردونین! آیا اساس استناد وکالتنامه محضری هست یا قولنامه بنگاه؟!
ممنون از وکلای محترم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر محضر اشتباه کرده می توانید سند را اصلاح کنید.

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

قولنامه و اگر اشتباه دفتر باشد باید اصلاح شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد شما دارد
العقود تابعه للقصود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، مندرجات قولنامه ملاک است

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.مهم این هست که شما حواله خودرو رو با عنوان کردن مدل کدام سال فروختید و طرف مقابل هم با تصور و اطلاع از آن سال حواله را خریداری نموده است.

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام
نظر اولی که بیع بر ان واقع شده بعبارتی مبایعه نامه معتبر است