مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

سلام خسته نباشید
من خانمم حکم جلب هشتا تا سکه پیشو گرفته من رفتم دادخواست تعدیل پیش قسط مهریه دادم ولی هنوز جلسه ش مشخص نشده الان خانمم میتونه من و جلب کنه؟ چون من تعدیل مهریه دادم گفتم با این وجود میتونه جلبم کنه؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بله میتوانند و در خواست تعدیل مانع جلب نیست مگر اینکه وکیل معرفی نمایید

یک وکیل

سلام " درخواست تعدیل محکوم به پس از قطعی شدن حکم اعسار یا تائید حکم قطعی اعسار توسط مرجع تجدیدنظر ، مانع از صدور حکم جلب بواسطه عدم پرداخت محکوم به حال شده نیست چه از جانب خود وکیل دادگستری معرفی نمائید و چه ننمائید زیرا معرفی وکیل دادگستری قانون را که تغییر نمی دهد !!!

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

ارائه دادخواست تعدیل مانع صدور جلب نیست