مشاوره حقوقی رایگان - خسارت وارد شده به اسانسور توسط مستاجر جدید

سلام و وقت بخیر . مستاجر جدید در زمان نقل مکان به ساختمان، با توجه به تاکیدات مدیران ساختمان در خصوص عدم انتقال اثاث منزل با اسانسور و پرداخت جریمه مصوب هییت مدیره در صورت ارتکاب عمل ، با اسانسور یخچال و کمد های خود را به طبقه دوم انتقال داده و باعث فشار به یکی از قطعات اسانسور امده و بعد از 3 روز ان قطعه سوخته و باعث تعویض ان شده است . ایا جهت جبران خسارت هیئت مئیره می تواند کاری انجام دهد یا خیر ؟؟ جریمه انتقال اثاث با اسانسور یک میلیون تومان و خسارت وارد شده حدود 4 میلیون تومان است .ممنون میشم راهنمایی بفرمائید .

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
در صورت اثبات این موضوع که عمل مستاجر باعث ورود خسارت به آسانسور شده است، شخص ایشان مکلف به جبران خسارات وارده می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه خسارت .بدوا تامین دلیل دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل نمایید سپس باغات خسارت دادخواست طرح کنید