مشاوره حقوقی رایگان - نحوه احقاق حق در رابطه با تملک غیرقانونی ملک توسط شهرداری

ملکی را با قولنامه عادی معتبر که سند رسمی بر اساس آن صادر گردید و مورد قبول ثبت اسناد و مسکن و شهرسازی بود حدود 20 سال پیش خریداری نمودم. هنگام احداث بنا شهرداری قسمتی از ملک را به دلیل تداخل با پیاده رو منها کرد و هیچگونه توافقی با اینجانب در مورد عقب نشینی انجام نداد. پس از 10 سال کارشناسان ثبت و مسکن و شهرسازی به منطقه مراجعه و زمینهایی که واجد بنا بودند را نقشه برداری و سند صادر نمودند. متراژ زمین اینجانب طبق قولنامه عادی و پرونده ای که به دلیل اختلاف ملک با شخص ثالث از سالها قبل موجود است 400 مترمربع و متراژ سند رسمی صادر شده 350 متر مربع است. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه میتوانم احقاق حق نمایم. خداوند خیر کثیر نصیبتان فرماید. ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام از شهرداری شکایت بعمل آورید