مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی .. توهین و تهدید

باسلام خدمت کارشناسان و وکلای محترم. چند ماه پیش یه مشاجره لفظی پیش اومد بخاطری بازی کردن بچه های 2 ساله همسایه با لحن خیلی بد به بچه میگه توله سگها بریم خونه منم در جوابش میگم چرا به بچه ها حرف میزنی بچه هستن چیکارشون داری رو بهم میکنی هرچی حرف از دهنش در میاد توهین و افترا بهم میگه بچه هامم که این حرفارو میشنوم از پنجره سرک میکش میگن خودتونین .. دومادم از سرکار برگشت پدر و برادر خانوادشون با چوب دستی به دامادم حمله کرد من رفتم جلو درب که دومادمو بیارم داخل همسایه ها اومدن که که اونارو اروم کنن که دست از توهین بردارن .. میرن خونه بعد 1 ساعت میرن شکایت میکنن و اقدام به خودزنی میکنن و پدر و مادرش و پسرشون شهادت دادن که این خانواده پای خواهرمونو کبود کردن ..که در اصل کار خودشون بوده ماشاهد و فیلم دارین که اصلا بهشون دست نزدم ولی دادیار دادگاه ازمون قبول نکرد و شهادت پدر و مادر و برادرشو قبول کرده گفت برین دادگاه من اینجا شماره محکوم میکنم و با قرار بازداشت ازاد شدیم. به نظرتون چیکار کنم اینا رسوا شن خدا وکیلی فقط میخوان ابرومون و ببرم تو محله .. شهادت همسایه هام هست که شاهد ماجرا بودن .. ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.شکایتی باموضوع توهین وافتراو...مطرح وپیگیری کنید.شهود خود را در دادگاه حاضرکنید.درصورتی که درشکایت خود ازشهود نیز شاکی شدید در دادگاه اعلام نمایید باشهود دارای پرونده کیفری هستیم دراینصورت دادگاه شهادت آنها را نمیپذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید و توهین و ضرب و جرح شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان توهین تهدید قابل شکایت و پیگیری است