مشاوره حقوقی رایگان - سهم زن در زمین کشاورزی

با سلام مردی چند سال پیش فوت کرده دوتا زن داشته ویک پسر ویک دختر...یکی از زن هاش ازدواج کرد..الان یه زمین کشاورزی داشتن که فروختن 2200 دومیلیارد دویست می خواستم سوال کنم زنی که ازدواج کرده از پول این زمین سهم می بره ؟وچقدر اگه امکان داره نحوه محاسبه رو هم بگید....ورثه دیگه ای هم وجود نداره..زنی که ازدواج مجدد کرده بچه نداره ...وقبلا مهریش رو بهش دادن.واز اموال دیگه هم سهم خودش رو گرفته وحتی مکتوب هم اقرار کرده که سهم خود رو گرفتم وطلبی ندارم ولی درمورد این زمین چیزی توی اون نامه نوشته نشده.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه هنگام وفات زن در قید زوجیت مرد متوفی بوده مستحق ارث میباشد
زوجه یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول ارث می‌برد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص همین زمین می تواند سهم الارث خود را مثل زن دیگر بگیرد و ازدواج وی تاثیری ندارد.