مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

آیا برای فرار از توقیف اموال توسط طلبکاران که هنوز اقدام قانونی نکرده اند نوشتن صلح عمری بین مادر و پسر روش خوبی است ؟ چه مشکلاتی احتمال دارد در این روش رخ دهد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل قبول است اما تگر ثابت شود که به قصد فرار از دین است جرم تلقی میگردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام بله امکان پذیر است در صورتیکه صوری بودن آن محرز شود مرتکب جرم شده اید و از جانب طلبکاران قابل پیگیری است.

یک وکیل

صلح عمری با حق فسخ ده ساله برای خودتون روش خوبی هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید به فکر پرداخت بدهی خود باشید
شما هر معامله ای انجام دهید طلبکاران می توانند دادخواست ابطال معامله صوری بدهند مگر اینکه آشنایی به قانون نداشته باشند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه انعقاد قرار برای فرار از دین موجب بطلان عقد خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله صلح عمری خوب است به شرطی که طلبکاران نتوانند ثابت کنند که معامله صوری ایت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که بعدا ثابت شود که صوری بوده قابل ابطال است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله ولی معامله صوری باطل و معامله به قصد فرار از دین جرم است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌توان صلح عمری انجام داد، لیکن
متنی تخصصی باید تنظیم گردد

مینا احمدی

مینا احمدی :

خیر قطعی بنام بفرمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر صوری بودن را اثبات نمایند می توانند صلح را باطل نمایند