مشاوره حقوقی رایگان - خونه قولنامه ای

سلام وقت بخیر. ببخشید من یک خونه قولنامه ای دارم گفتم بپرسم میتونم به اسم زنم بزنم تا خودم هستم به اسمم باشه بعد فوتم همش به زنم فقط برسه کسی از خانوادم سهمی نگیرن دوتا بچه دختر هم دارم ممنون میشم جوابمو بهم بگین

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

شما می توانید عین خانه را به همسر منتقل و منافع را مادام العمر برای خود نگهدارید ، حق فروش را هم منوط به اجازه خودتان قراردهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تشریف ببرید محضر صلح عمری کنید البته چون سند رسمی ندارد بعید است انجام بدهند ولی میتوانید نزد یک وکیل و دو نفر شاهد صلح عمری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. افراد در زمان حیات خود در اموال خود هرگونه تصرف یا تصمیم گیری می توانند انجام دهند و اصل احترام به مالکیت افراد ملاک است . لذا چنانچه خانه شما هرچند با قولنامه در مالکیت شمااست و معارضی ندارید اشکال قانونی در انتقال آن ندارد . درضمن این نوع انتقالی که شما فرمودید می توانید عقد صلح عمری نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
متنی تخصصی تنظیم گردد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما خانه قولنامه ای را میتوانید به صورت قولنامه انتقال دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید قرارداد دقیق حقوقی تنظیم نمایید

و با توجه به اینکه خانه دارای سند مبایعه‌نامه عادی میباشد تنطیم قرارداد صلح عمری رسمی یا قرارداد
صلح رسمی عین با حفظ منافع مادام العمر برای مصالح ، وجود نخواهد داشت و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با تنظیم صلح عمری میتوانید اینکار را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان فوت پدر و مادر نداشته باشید اموال شما به همسر و فرزندان می رسد.
می توانید صلح عمری تنظیم کنید در این صورت تا زمانی که زنده هستید می توانید از خانه خود استفاده کنید و بعد از فوت به همسرتان می رسد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید صلح عمری بصورت عادی و با دوشاهدتنظیم نمایید به جهت نداشتن سند رسمی

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی بله میتوانید صلح عمری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله راه حل دارد در قالب صلح یا بیع قابل انتقال است برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید