مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در زدن سند و تعیین خسارت جدید

سلام. در مبایعه نامه خریدآپارتمان تاریخ زدن سند در دفترخانه 1400/01/30 ثبت شده ،که به ازای هر روز تاخیر مبلغ 100000تومان روزانه باید خسارت پرداخت کند.لطفا بفرمایید با توجه به اینکه بیش از یکسال از تاریخ زدن سند گذشته و فروشنده مشخص نکرده چه زمان سند خواهد زد آیا می توان درخواست "تغییر و افزایش مبلغ خسارت تاخیر روزانه در زدن سند "را با توجه به گذشت بیش از یکسال و همچنین مشخص نبودن تاریخ زدن سند، در مراجع قانونی طرح و پیگیری نمود.تشکر

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

وجه التزام به صورت اختیاری قابل تغییر نیست شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم و مطالبه وجه التزام رو و ..را مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد
الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید
وجه التزام پیش بینی شده نیز قابل مطالبه است