مشاوره حقوقی رایگان - با توجه به این که تامین مسکن بر عهده مرد می باشد، این مسکن چه امکاناتی باید داشته باشد؟

خانمی هستم که در یک چهار دیواری به نام خونه، روی مغازه ای با پله های شیب دار تندبنا شده و دارم زندگی می کنم.. این ساختمان یک چهارمش مهریه خودم و یک چهارم را خریدیم و نصف دیگرش به نام مادر شوهرم هست.در این فضای کوچیک با بنایی خودشون، یه اتاق که فقط نورگیری در سقف دارد و در حمام بدون هواکش یا تهویه به انضمام آبگرمکن مخزنی در اون قرار داره.
فاضلاب ظرفشویی آشپزخونه اول کف حمام میریزه و با فاضلاب حمام توسط لوله پولیکااز کف که روکار درسقف مغازه میشه به فاضلاب شهری وصل میشه.یه سینک و چند تا کابینت شده آشپزخونه باز بدون تهویه و جلوش
یه فضای بیست و پنج متری که توسط درهای پنجره دار فلزی به دو فضا تقسیم بندی شده .کل فضای خونه را برای پدر و مادر و فرزندان تشکیل میده، اتاقی که ابگرمکن و...داخلش هست قابل استفاده نیست مثل انبار و سرد .
تمام سطح جلوی خونه در و پنجره فلزی است و امنیتی نداره.
ایا با این توصیفات برای مردی که راننده است و درامد داره و دنبال علائق خودش مثل خروس بازی میره و هزینه می کنه و هیچ مسئولیتی از زندگی زناشویی را نپذیرفته ودر امور تربیتی فرزندان هم خلل ایجاد می کنه و فرصتی برای بودن در کنار خانواده نمیزاره، چه باید کرد؟ برای پیگیری حقوق زن و فرزند و حق داشتن اتاق برای فرزند و فراهم کردن امکانات زندگی ، راهکار قانونی چیست؟به کجاها مراجعه کنم؟
آیا این مکان در امور حقوقی میتونه به عنوان مسکن مطرح بشه؟

پاسخ ها :

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام ،زوجه مکلف است منزلی در شان ومنزلت زوجه اماده وحیه نماید ودر صورتی که استنکاف نماید میتوان زوج را از طریق دادگاه الزام نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل باید در شأن زوجه باشد و در صورت اختلاف دادگاه کارشناس می‌فرسته بررسی کنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج باید منزلی متناسب و مستقل در شان زوجه تهیه کند
دادخواست تهیه منزل متناسب و مستقل همراه با وسایل کامل نمایید تا به تایید کارشناس برسد.