مشاوره حقوقی رایگان - سلام وسیله و پول پس انداز

ما از وقتیکه عروسی کردیم تا الان 14ساله هرچه کار کردیم دست زنم بوده ولی الان سوال میکنم چه داریم میگه هیچی نداریم شروع کرده به اذیت ازار میگه میخوام برم من و تو اذیت و ازار زیادی گذاشته بعد از اول عروسی یک قلم وسیله ام اضافه نکردیم به خانه با کارهای که میکنه دار با ابرو من بازی میکنه چه کنم

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. در مرحله اول توصیه می شود از مشاور خانواده کمک بگیرید. در خصوص اقدامات قانونی سوال شما مبهم است لذا بهتر است جهت ارائه توضیحات بیشتر از مشاوره تخصصی استفاده نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوال مشخص نیست اگر خانه را ترک کرد ابتدا اظهارنامه سپس دادخواست الزام به تمکین دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید به یک مشاور خانواده مراجعه کنید
میتوانید با یک وکیل مشورت نمایید ابعاد حقوقی را تشریح کند
مطابق با آنچه در سوال آمده است زوجه مسولیتی قانونی ندارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت شما در خصوص این موارد نتیجه ای نخواهد داشت.
شما این اختیار داشتید که اموال خود را در اختیار همسرتان قرار ندهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به توضیحات شما اقدامات قانونی متصور نیست به یک مشاور خانواده مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف اقدام حقوقی خاصی متصور نیست مگر اینکه زوجه از منزل خارج شده باشد که باید دادخواست الزام به تمکین بدهید