مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم مغروره و دست بزن داره چه کنم

مدت 21 ساله با مردی زندگی می کنم که دوست داره همیشه حرف حرف خودش باشه مگر اینکه ضرر ببینه و اکثرا اشتباه می کنه کسی هست که ارامش خانواده پدریش و دوستاش اولویت بیشتری دارن تا ما وضعیت مالی خوبی نداریم من بسیار در جاهای سخت کمک حالش بودم اما حق اعتراض نداشتم مثلا وقتی میگم اون نونی که حق منه اول چرا می دی به اینو و اون چاقو و تهدید و کتک دو فرزند دارم به خاطر دوست، دوست داشتنش اسیب دیدن دوست داشتن مادرش باعث سختی ما شدن، فکر می کنه چون اهل دود نیست یعنی مرد کاملیه دست بزن شدید داره شخصیت مارو پیش هرکس و ناکس خرد می کنه چه کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تحت ضرب و شتم
مطالبه نفقه
مهریه و قابل شکایت است.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود برای حل مشکل به مشاور مراجعه نمایید مواردی که گفتید از شرایط اثبات عسر و حرج نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت ضرب و جرح اگر یکبار شکایت کنید.و رضایت ندهید مشگل حل میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شما را کتک زد فورا به پلیس 110 زنگ بزنید و فورا برید کلانتری تا شما را به پزشکی قانونی معرفی کنه و.....
البته بهتره قبلش خودت یه مشورت از مشاور خانواده بگیری که چگونه با همچین مردی رفتار کنی تا رفتارش را تغییر دهی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید
اگر مشکل شما با مشاوره خانواده حل نشد و قصد ادامه زندگی مشترک نداشتید می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و از طرفی نفقه نیز قابل مطالبه است.
اگر بتوانید سوءرفتار زوج را ثابت کنید می توانید طلاق نیز بگیرید.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت ضرب و جرح میتوانید طرح شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هم میتوانید بابت ضرب و جرح شکایت کنید و هم دادخواست مطالبه نفقه و مهریه دهید و دادخواست طلاق به علت عسرو حرج زوجه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تصمیم گیری با شماست که بمانید و تحمل کنید یا برخورد جدی از طریق قضایی داشته باشید .
از مشاوره های حانواده نیز استفاده نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است اول با مشاور خانواده صحبت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان ضرب و جرح عمدی ، مطالبه نفقه ، مهریه ، اجرت المثل ایام زوجیت از ایشان شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کتک می‌زند حتما نامه بگیرید و پزشکی قانونی برید و شکایت کنید و دادخواست طلاق با اثبات عسرو حرج بدهید