مشاوره حقوقی رایگان - فروش اجباری سهم الارث بدلیل امضاء تعهد نامه

سلام
من بدلیل یک شکایت کیفری که محکوم شده بودم و نیاز به رضایت خانواده پدری داشتم مجبور شدم از مقداری از حقوقم از ساخت یک آپارتمان که در ساخت آن سهیم بودم و قرارداد هم دارم به اضافه حق الارثم بگذرم و وراث برای من زمان یکساله گذاشتن که ملکی که الان در آن سکونت دارم را بفروشم و بروم این در حالی هست که کل آپارتمان که چهار طبقه هست، فاقد پایان کار وسند تفکیکی هست و فروش آن بسیار دشوار هست، آیا فقط بدلیل اینکه بنده تعهد دادم که یکساله میفروشم و میروم آنها میتوانند عارض شوند؟
آیا قرار دادهای قبلی من قبل این تعهد که نشان میدهد من بدون این تعهد یکی از شرکا ساخت و مالک جزئی از ملک بودم بلا اثر هست؟
این تعهد در شرایطی گرفته شده که بنده کاملا مستعصل بوده ام و چاره ای نداشتم، آیا قانون راهکاری برایم دارد،تشکر میکنم پاسخ دهید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه ارنباط برقرار کنید تا توصیح دهم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رضایت خود را متوقف بر این مورد کرده آمد شما باید اینکارا انجام دهید در غیر اینصورت شکایت را می‌توانند دوباره پیگیری کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه اصل بر صحت عقود است معامله اضطراری صحیح است
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد