مشاوره حقوقی رایگان - جدایی یارانه

با سلام
آقایی هستم که حدود یک سال قبل با دختری عقد کردم اما در آن زمان یارانه هایمان را از خانواده هایمان جدا نکردیم. مدتی گذشت و در همان دوران عقد با همسرم به مشکل خوردیم و تقاضای نفقه داد و حکم به محکومیت من برای نفقه صادر شد و همه ماهه نفقه را هم داده ام. اکنون میخواهم یارانه را جدا کنم اما پدر همسرم همکاری نمیکند تحت چه عنوانی میتوانم از پدر همسرم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به مبلغ ..... بابت یارانه همسر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت از پدر همسرتان نتیجه ای نخواهد داشت
جهت پیگیری موضوع به پلیس 10 مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

جهت جداسازی یارانه به فرمانداری شهرستان مربوطه و دفاتر پیشخوان رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت پیگیری موضوع به پلیس 10 و فرمانداری مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به پلیس بعلاوه ده و فرمانداری مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است جهت جدا کردن یارانه خود اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
با در دست داشتن مدارک خود از قبیل:شناسنامه، کارت ملی، و کپی تمامی مدارک به دفاتر پلیس+ 10 مراجعه و تقاضای سرپرستی جدید برای دریافت یارانه کنند که فرد در این بین باید حساب یارانه جدایی برای خود را در یکی از بانک ها ایجاد کند در غیر اینصورت یارانه پرداخت نمی شود.