مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن شماره کارت ملی بدون اطلاع و قید نشدن در ثنا

برای تعمیر منزل چنین بار همسایه به مراجع زنگ و شاکی بود
چندی بعد وسط روز درکوچه باز مونده بود وهمسایه امده وسط خانه که باعث مشاجره شدیدی شد
چندوقت پیش مطلع شدم شماره کارت ملی را بدون هیچ گونه اطلاع رسانی حتی در سایت ثنا هم قید نشده در اجرای احکام کیفری حکم مسدودی دادند و الان حسابی مشکل ساز شده
سوالم از جنابعالی اول اینکه کار انها قانونی بوده بدون هیچ اطلاع و ابلاغ و چطور است که در ثنا هیچ موردی پیدا نمیشه
و دوم در واقع من شاکی هستم و چطور میشه دست برتر تو این جریان بدست اورد
و در اخر جدا از رضایت شاکی راه دیگه هم برای رفع مسدودی وجود دارد

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

به احتمال زیاد شما را مجهول المکان معرفی کرده اند و شما محکوم شدید و برای اجرای حکم کد ملی شما مسدود شده برای پیگیری باید حضوری تشریف ببرید و یا وکیل بفرستید بعد از بازگشایی کد ملی از ایشان شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کجا معلوم که مسدودی کارت بانکی شما ناشی از شکایت همسایه باشد شما که میگید خبر ندارید، برو رو پرونده ببین جریان چیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا از شعبه مسدود کننده پیگیری کنید و علت را جویا شوید و در صدد رفع مسدودی باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابهام وجود دارد. بهتر است حضورا از شعبه پیگیری کنید