مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهرم و دروغ ها و کتک

باسلام واحترام.چندماهی است که متوجه رفتارهای مشکوک همسرم شدم .مسافرتهای طولانی شب نیامدن .و...باضبط صدای گوشیم متوجه شدم باخانمی ارتباط داره وبه منزلش میره .بهش گفتم وگفت حالا که فهمیدی دیگه ارتباطمون قطعه چون محرمیت مشروع کردیم که تونفهمی والان محرمیتون باطله چون تو فهمیدی .ولی من مطمینم دروغ میگه.چون این خانم. رادرمحل کاراشناشده .روزهایی که بیرونه دلشوره واسترس دارم .من تواین چند ماه خواب وخوراک ندارم ومرتب گریه و...با وجود دوتادختر بچه. برای طلاق اقدام نکردم .ایندشون برام مهمه .ولی دارم ازبین میرم .نمی دونم قانون چیه .از هیچ نظر کمبودی نداشته .فقط تنوع طلبی وبوالهوسی علت کارشه. ایا تعقیب ومچگیریش از لحاظ قانون حق طلاق بهم میدن وبچه هامو خودم بگیرم .؟؟؟تازه تهدیدم میکنه وباکتک وفحش میگه باید اعتمادکنی وگرنه روزگارتو سیاه میکنم ...شماره خانم رادارم ایا تماس باایشون. بگیرم ودرمورد ادامه رابطه مطمین شم .یا کاردرستی نیست ؟؟؟؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام از طریق دادگاه کیفری روابط نامشروع را ثابت کنید سپس جهت طلاق اقدام فرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عزیزم اول اینکه شما برای اقدام به طلاق از الان باید شروع به مستند سازی کنید هر باری که توسط ایشان مورد ضرب و جرح قرار میگیرید حتما شکایت کنید و اگر مدرکی دال بر ارتباط نامشروع ایشان در دست دارید میتوانید اقدام به ثبت شکایت رابطه نامشروع کنید
حضانت دختران تا 7 سالگی باشماست و از 7 تا 9 نیز میتوایند با اثبات عدم صلاحیت پدر حضانت فرزندان را بگیرید بعد از 9 سالگی دختران شما از مدار حضانت خارج هستند و نیازی به طرح دعوی نیست چرا که خودشان تصمیم می‌گیرند با کدامیک از والدین زندگی کنند
برای طلاق میتوانید از طریق اهرم فشار حقوق مالی خودتان مثل مهریه، اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه اقدام کنید تا ایشان را وادار به سازش کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید شکایت کنید