مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از مرد بیکار

بیکاری و دست بزن و فحاشی و عدم پرداخت خرجی به زن دلیل محکم هست برای طلاق؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

عسر و حرج زن باید اثبات شود اثبات عسر و حرج در حیطه کار وکلاست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن می تواند بابت مهریه خود دادخواست بدهد و بعد از صدور حکم نفقه امر خرد نفقه را پرداخت نکند زن می تواند به دلیل نپرداختن نفقه طلاق بگیرد.
ضرب و شتم نیز دلیل طلاق می تواند باشد ولی باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید که یا باید حکم دادگاه داشته باشید یا اینکه دو نفر شاهد.
توجه داشته باشید که از طریق نفقه بهتر می توانید طلاق بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید در این موارد اقدام نمایید و بعد اقدام به ثبت دادخواست طلاق داشته باشید در غیر اینصورت درخواست تان رد می شود
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا وکالت تان را به رایگان برعهده بگیرم

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص امر با قاضی رسیدگی کننده دادگاه خانواده است . می بایست دلایل قوی ازجمله نظر پزشکی قانونی و حکم قطعی ایراد ضرب وجرح عمدی و...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قبل از دادخواست طلاق بهتر است در خصوص ضرب و جرح و نفقه حکم قطعی دریافت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مدرک بلی حتما .
یعنی ابنکه حداقل دو بار اورا به پرداخت دیه بابت ضرب و جرح و جزای نقدی بابت توهین و عدم پرداخت نفقه محکوم کرده باشی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه باید تقاضای طلاق به علت عسر و حرج دهد تا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای صدور حکم طلاق ، باید عسر و حرج زوجه اثبات گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای محکومیت اخذ شود کمک کننده است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.....