مشاوره حقوقی رایگان - تغيير نام در شناسنامه

سلام خسته نباشید، من اسمم مرضیه است و 20 سالمه هستش آیا امکان این هستش اسمم به تارا یا صدف تغییر بدم؟؟
اگه میتونم از چه طریقی؟ از طریق ثبت احوال میتونم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام شما متوانید از طریق اداره ثبت درخواست تغییر نام خود کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
شدنی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت پیگیری موضوع به ثبت احوال مراجعه کنید.
در صورتی که موفق نشدید می توانید دادخواست بدهید، به نظر امکان تغییر را نام وجود دارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در تغییر نام مذهبی، ابتدا باید به این نکته توجه شود که به طور کلی عوض کردن اسم های مذهبی مثل زینب تقریبا" امکان پذیر نمی باشد لذا شما می بایست از طریق دادگاه حقوقی بطرفیت ثبت احوال خواستار انجام موضوع با ارئه دلایلی چون شاهد یا مدارکی که اسم جدیدتون در آن قید شده باشد یا بدان نام برده میشوید با شهادت شهود در دادگاه اثبات نمایید ضمن اینکه مخالفت شدیدی علیه تغییر نام مذهبی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله باید مراحل مختلفی را انجام دهید.از ثبت احوال و بعد دادگاه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت شما زیاد است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید اگر مخالفت شد از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال با ادله محکمه پسند

مینا احمدی

مینا احمدی :

در شرایطی بله بهتر است وکیل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق ثبت احوال پیگیری کنید در صورت عدم نتیجه از دادگاه اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به نحوه دفاع و استدلال شما و نظر قاضی دارد