مشاوره حقوقی رایگان - تغيير نام كوچک در شناسنامه

سلام. من اسمم مرضيه هست ولی از بچگي تا الان هليا روم بوده و صدام زدن.
اسم مرضيه جاهاي عمومي مثل مدرسه و دانشگاه و همچنين فاميل مورد تمسخره من بوده چون اسم مادربزرگم بوده و هي ميگن مرضي و باعث مشكلات روحي و رواني اجتماعي من شده. چطوري بايد اقدام كنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید
در صورتی که موافقت نشد باید دادخواست بدهید.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شما می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید یک با در طول عمر با توجه به حق استفاده از نام دلبخواه و نیز اینکه با اسم دیگه ای شهره هستید و مسایلی را برایتان پیش آورده به همراه استشهادیه شهود می تواند کمکتان کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد من به شما پیشنهاد می کنم اگر قصد گرفتن وکیل در این مورد را ندارید حالا به هر دلیلی حتماً مشاوره تلفنی داشته باشید دعوای تغییر نام شاید ساده به نظر بیاید اما ریزه کاری های خاص خود را نیز دارد و یکسری اقدام نسنجیده ممکن است مشکلات عدیده‌ای برای شما به وجود بیاورد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بعید است با تغیر نام شما موافقت شود . لیکن می توانید به طرفیت اداره ثبت احوال و به استناد شهادت شهود دادخواست بدهید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق دادگاه . وکیل بگیرید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوااز طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت مخالفت باعنایت به نام مذهبی باتنظیم دادخواست فنی از طریق دادگاه اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با احترام
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
دادخواست تغییر نام کوچک را تقدیم دادگاه نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد همین موارد و تالمات روحی و شناخته شدن به نام دیگر بدوا از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت عدم نتیجه از دادگاه اقدام کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا ثبت احوال و سپس دادخواست تغییر نام

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
براي فقط يك نوبت از دادگاه مي توانيد دادنامه لازم را در اين خصوص دريافت نماييد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشکلات روحی و روانی خود را اگر بتوانید با نسخه روانپزشک به اثبات برسانید میتوانید تغییر نام دهید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی به طرفیت ثبت احوال دادخواست تغییر نام بدهید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

هر کسی در طول عمر خود یک بار حق دارد نام خود را از طریق اداره ثبت احوال تغییر دهد و اگر ثبت احوال موافقت نکرد مراجعه به دادگاه ضروری است.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام ابتدا با مراجعه به ثبت احوال درخواست دهید سپس دادخواست تغییر نام را ارائه دهید

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و در صورت عدم حصول نتیجه، باید از طریق دادگاه اقدام کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه حقوقی به طرفیت ثبت احوال با استشهادیه و ادله محکمه پسند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دادخواست تغییر نام تنظیم و دلایل خود را ارائه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اداره ثبت احوال بعد اگر نشد از طریق دادگاه خانواده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق دادگاه حقوقی میتوانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان تغییر نام وجود دارد
ابتدا باید در اداره ثبت درخواست تغییر نام را مطرح نمایید

و در صورت رد درخواست ، شما باید دادخواست تغییر اسم را در دادگاه مطرح کنید

و شما باید دلیل داشته باشید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق ثبت احوال پی گیری کنبد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت دادخواست مطرح نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... تعییر نام مجاز به مجاز ممکن بوده و در صلاحیت دادگاه می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

برای تغییر نام ابتدا بایستی به سازمان ثبت‌احوال مراجعه کنید که به دلیل مذهبی بودن با تغییر آن شاید موافقت نشود. لذا از طریق دادگاه میتوانید با تنظیم استشهادیه‌ای را که در آن پنج‌نفر شهادت داده‌اند تحویل دادگاه دهید.

که دادگاه به لحاظ آزادی عقاید در جامعه اسلامی با صدور رأی به اجازه تغییر نام می‌دهد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از اداره ی ثبت احوال پیگیری کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق ثبت احوال درخواست تغییر نام بدهید در صورت عدم موفقیت دادخواست تغییر نام