مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

سلام خسته نباشین
پدربزرگ من زوال عقلانی داره سر ارث و میراث دو تا عمو هام از نبود ما استفاده کردن و احساساتیش کردن و مجبورش کردن سند بزنه به اسمشون
برای این میگن زوال عقلانی داره که یه حرفی رو چندین بار تکرار میکنه یا مثلاً بعد از سند زدن به پدر من گفته که من خونه رو به تو ام دادم
میخواستم ببینم میتونیم شکایت کنیم و باید از کجا شروع کنیم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا باید زوال عقل ومحجوریت پدر را اثبات نمایید سپس اگر انتقال در تاریخ محجوریت باشد بطلان ان را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید دادخواست اثبات حجر دهید و با مستنداتی که دارید ثابت کنید در زمان معامله محجور بوده بعد از اثبات، دادخواست ابطال معامله دهید.