مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده نکردن از اموال پدر

سلام پدرم 73سال سن دارد بیماری اعصاب وروان ودوقطبی بسیارفعال داردودارای پرونده بستری هم است وسالی یک باربستری می‌شود من هم پسربزرگش هستم مادرم فوت کرده وپدرم ازدواج دوم داشته وداری دوفرزند از ازدواج دوم هست از مادر خدابیامرز خودم هم چهار فرزند دارد درحال حاضرزن پدرم ودوفرزندانش مقداری ازاموال پدرم‌رابه نام خودشان کرده اندسوال من این است که چه جوری می توانم مدرکی یاوکالت نامه ای محکم وقانونی بگیرم که ازبقیه اموال پدرم سواستفاده نکنندممنونم ازپاسخگویی شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید حجر پدر را از طریق دادگاه اثبات نمایید وقیم برای ایشان تعیین شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای پدرتان حکم حجر بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید حکم حجر پدرتان در دادگاه صادر شود...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به اخذ صدور حکم حجر اقدام فرمایید.
وگرنه اصل بر صحت خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ حکم حجر می توانید دا‌دخواست بطلان معامله بدهید.
اگر اموال را در زمان حجر انتقال داده باشد می توانید معاملات را باطل کنید