مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سوء استفاده از محجوریت شخص

پسر دایی بنده بعد از فوت پدرش درخانه مادربزرگم زندگی میکرد و چون دیگر پدرش زنده نبود مادربزرگ من را در سن نود سالگی باهاش صلح نامه بسته ودوتا از اموال 200 میلیاردی اورا به نام خود زده شما بگید چطوری من میتونم ثابت کنم این آدم مادربزرگم را گول زده و از سن او سوءاستفاده کرده است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اثبات حجر مادربزرگ دادخواست بطلان معامله بدهید.
اگر مادربزرگ شما در قید حیات است باید به سرپرستی دادسرا مراجعه کنید و برای مادر بزرگتان قیم مشخص کنید و قیم می تواند دادخواست بدهد.
اگر مادربزرگ فوت کرده می توانید به عنوان ورثه دادخواست بدهید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید شکایت سو استفاده از افراد مسن مطرح کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلاً پاسخ داده شده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با دستور حکم حجر میتوانید ان معامله را باطل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست اثبات حجر را مطرح نمایید
و باید ‌ محجوریت ایشان اثبات گردد
و دادخواست بطلان قرارداد صلح و ابطال سند رسمی اقامه گردد
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع شما نیازمند طرح دعاوی گوناگونی است که بهتر از اوراق قضایی توسط وکیل تنظیم گردد
در صورت نیاز از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام بهتره تماس بگیرید و با یک وکیل مشورت کنید تا بهتر متوجه بشید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر حجر وی را ثابت کنید میتوانید معاملات انجام شده را هم ابطال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اول حجر مادر بزرگ در زمان تنظیم عقد صلح اثبات شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مادربزرگ شما در کمال صحت و سلامت عقلی بوده است خوب قرارداد معتبر است اما اگر ادعایی دارید می‌بایست ابتدا بفرمایید ادعای شما چیست تا شما را راهنمایی نمایم