مشاوره حقوقی رایگان - نقض حریم خصوصی در اینستاگرام.

سلام، وقت بخیر.
بنده حدود هفت سال پیش نامزدی داشتم که در حال حاضر پنج ساله که از هم جدا شدیم. مدتیه متوجه شدم که در دوران جدایی پیجی تو اینستاگرام ایجاد کرده که عکس های دو نفره مون رو گذاشته. این پیج برای شش ساله پیشه وآخرین پستش هم برای سال 2016عه.
امکان داره با شکایت این پیج از بین بره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید احتمال موفقیت وجود دارد