مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس مستهجن

من عکس های مستهجن داشتم و آنهارا برای یکی از دوستانم فرستادم حالا یکی اومد روی اکانتم و آن هارا برداشته و به من گفت که آبرویت را میبرم حالا هم برای چند تا از فامیل ها فرستاده من هیچی از اون ندارم عکس هارا می‌فرستد و بعد هم حذف حساب کاربری می‌زند خاهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق پلیس امنیت اخلاقی پیگیری فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از طریق دادسرای جرمی رایانه‌ای پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است عکس ها را پاک کنید و حساب خود را نیز حذف کنید.
می توانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت تهدید به ابرو و حیثیت علیه این شخص انجام بدهین در دادسرا

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید سریعا شکایت کنید
درصورت امکان با بنده تماس بگیرید تا طی گفت و گوی متقابل موارد لازم عرض شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096380 مربوط به پلیس فتا در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.
همچنین شما می‌توانید این امر را از طریق پلیس فتا شهر خود به نحو حضوری پیگیری بفرمائید‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان افشای تصاویر مستهجن می‌توانست شکایت کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بستوی دارد به چه طریقی به سامانه دست یافته و نوع پیامرسان داخلی است یا خارجی؛ از این جهت توانایی پلیس سایبری متفاوت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شکایت کیفری حق شماست و میتونید شکایت کیفری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
طرح شکایت نمایید تا از طریق پلیس فتا پیگیری شود