مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی به نام خانوادگی مادر

سلام خسته نباشید،
من 17 سالمه و فامیلیم به طوری هست که اگه یه حرفی جا به جا بشه تبدیل به فحش رکیک میشه یا اخر فامیلیم روان هست و میگن روانی
میخواستم فامیلیمو به فامیلی مادرم تغییر بدم و پدرم هم رفت اقدام کنه ولی هر کاری کردن نشد و میگفتن بعد 18 سالگی راهی هست بشه نام خانوادگیمو عوض کنم؟
لطفا بگین یه راهی باشه!

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بله،
درصورتی که به سن قانونی 18 سال رسیده باشید برای تغییر نام خانوادگی خود می توانید به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید،در صورت عدم موافقت به دادگاه محل اقامت خود دادخواست بدهید نام خانوادگی به هر نام فامیلی قابل تغییر است ولی بشرط اینکه شخص دارنده نام فامیل با حضور در اداره ثبت احوال موافقت خودش رو اعلام کنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید البته گرفتن حق اولویت و رضایت صاحب فامیلی ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ثبت احوال پیگیری کنید البته صبر کنید 18سال شما تمام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعد از سن 18سالگی از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از 18 سال تمام از طریق ثبت احوال پیگیری کنید در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید دا‌دخواست بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از رسیدن به حکم رشد 18 سال تمام امکان‌پذیر خواهد بود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله از طریق ثبت احوال اقدام کنید اگر نشد از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال با ادله محکمه پسند اقدام فرمایید مشکل رفع میشود.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله مادر شما موافقت می‌کنه و بعد تغییر پیدا می‌کنه البته بعداز 18 سال

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال با 18 سالگی اقدام کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق دادگاه امکان‌پذیر است