مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و به کار بردن الفاظ رکیک

ضمن عرض سلام
خانمی هستم که طی رای دادگاه رای ملاقات فرزندانم را در سه روز درهفته گرفتم ولی همسرم به خاطر کار و همچنین دور کردن فرزندان از من طی اظهار نامه ای بچه ها را به شهر تهران بردند و من ناچارا هر دو یا سه هفته یکبار با طی مسافت 700 کیلومتری برای دیدن فرزندانم مراجعه میکنم طبگی دوهفته گذشته فرزندانم به همراه پدر و نادربزگ و عمه خود به شهرستان امده و بچه ها را در اختیار من گذاشتند
موفع تحویل دخترم وقتی برای بردن بچه ها به محل سکونت اینحانب امدند طی درگیری لفظی با مادر و خواهر همسرم سه نفری به من حمله ور شده و از ناحیه سر و زخم و جراحت کتار چشم را،ست و 7 نقطه کبودی در بدنم که با تایید پزشک فانوتی و شکایت اینجانب در خصوص ضرب و شتم و به مار بردن الفاظ بسیار رکیک تویط سه نفر پیگیری نمودم و با بردن شهود به دادگاه و کلانتری شواهد ثبت شده ولی مجددا دادگاه طی ادعایی که ان سه نفر مطرح نموده اند تقاضای مواجهه حضوری در کلانتری را دادند و با من و شهود هماهنگ کرده اند که مجددا حضور پیدا کنند همچنین سه نفر مدعی شده اند که من با اجر به سمت انها رفته ام و خواهر همسرم ادعا کلیه درد و ارتباط ان به درگیری را مطرح نموده، در صورتی که هر سه نفر با توحه به خلوت بودن محل در ساعت دو و نیم ظهر از این فرصت استفاده کردند و اسیب به من رساندند
در این خصوص آیا میشود طبق ادعای کذب ان سه نفر پاپوشی برای من درست کنند؟ و بعد از گذشت حداقل یک ماه از این پرونده هیچ افدامی صورت نگرفته، جهت نتیجه بهتر و اثبات دروغ های ان سه نفر چیکار میتونم بکنم، ضمن اینکه تاریخ مواجهه حضوری 23 تیر ناه مشخص شده است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

آنها با دلایل قوی باید ادعای خود را ثابت کنند شما در در مقام دفاع میتوانید با شهود خود به شرح درست ماوقع بپردازید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در در مقام دفاع میتوانید به شهادت شهود استناد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که مدعی است باید ادعای خود را ثابت کند و شما می توانید انکار کنید اگر مدارک یا شهودی برخلاف واقع بر علیه شما ارائه شد می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید