مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مسلحانه

سلام وقت بخیر
این ابلاغیه برای من اومده مربوط به سرقت مسلحانه هست میخواستم بدونم معنیش چی میشه

دفتر با توجه به انجام مفاد نيابت پرونده از امار کسر و به مرجع محترم معطی نيابت اعاده گردد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید
یا منتظر ابلاغ دادگاه باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بابت پرونده شما نیابت قضایی به شهرستان و استان مربوطه ارسال گردیده است و با توجه به انجام نیابت قضایی اوراق تحصیل شده و همان شعبه اصلی می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پرونده نیابت قضایی داده شده و بعد از اینکه اقدامات انجام شد به شعبه نیابت دهنده ارجاع داده می شود