مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وجه از کابینت ساز

با سلام کابینت سازی در آذرماه برای انجام کار ما مبلغی دریافت کرد و تا اسفندماه هیچ اقدامی در منزل ما انجام نگرفت و طی پیامک به من و همسرم اعلام کرد "کار از نظر من کنسله و مبلغتون رو پرداخت میکنم"
متاسفانه ما بدلیل دریافت این پیامک بجای الزام به کار، دادخواست درخواست وجه فرستادیم.
و کارها رو با شخص دیگه ای انجام دادیم.
آیا این قرارداد هنوز جاری ست و ما چون به صورت رسمی الزام به کار نکردیم محکوم هستیم؟
و اینکه میتوانیم ضرر و زیان روحی که به دخترمون وارد شده رو مطالبه کنیم؟چون در همان منزل زندگی میکردیم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همان پیامک می تواند دلیل فسخ باشد وقتی شما هم وجه را درخواست کرده اید مثل این است که فسخ را قبول داشته اید