مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام سوال اولم اینه که حداقل چه مقدار مواد باید از داخل خودرو کشف بشه که ماشینو توقیف کنن؟
دومین سوالم اینه که آیا خودرویی که نباید توقیف بشه به اشتباه توقیف بشه و به فروش هم رسیده باشه رو میشه بعد از به اثبات رسوندنه توقیف اشتباه دوباره پس گرفت یا خسارتشو از دولت گرفت البته پرونده مربوط به سال 90 میشه و 91 در مناقصه بفروش رفته خودرو . با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه وسیله نقلیه حامل مواد مخدر شناخته شود با هر میزان مواد و هر نوع آن به نفع دولت ضبط میشود .
اگر توقیف اشتباه صورت گرفته باشد میتوان با دلیل رفع توقیف و مطالبه خسارت نمود.