مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام من به عنوان زن اول بدلیل ازدواج دایم مجدد شوهرم با عقدنامه عادی شرعی بدون اجازه من که ثبت نشده بود درخواست طلاق داده و بدلیل اعتراض پرونده به دیوان عالی کشور صادر شده و جواب قطعی نیامده سوال من این هست که من به عنوان زن اول امکان طرح شکایت کیفری برای این کار شوهرم که جرم بوده را دارم یا خیر شکایت کیفری من نتیجه نخواهد داشت ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام خیر جنبه کیفری ندارد قبلا در قانون حمایت خانواده جرم بود که توسط شورای نگهبان رد شد و امروزه فقط عدم ثبت ازدواج جرم است.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

ازدواج دوم همسر در حال حاضر فقط برای زن‌حق طلاق ایجاد میکند وقابل پیگیری کیفری نیست

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، ملائک و خداوند متعال برای شخصی که زنان و دختران بی شوهر را برای رضا و خشنودی الهی و تحت سرپرستی گرفتن و تامین معاش آنان در حد متعارف و جلوگیری از گناه به نکاح خود درآورد درود می فرستد و وی را مورد رحمت و پاداش دنیوی و اخروی خود قرار می دهد پس چرا باید چنین عمل خداپسندانه ای را جرم تلقی نمائیم !؟