مشاوره حقوقی رایگان - مراحل توقیف خودروی فروخته شده

با سلام. من خودروی خودم رو یک ماه پیش فروختم و متاسفانه علیرغم تحویل خودرو از پرداخت مابقی ثمن معامله خودداری میکنه و هنوز خودرو به نام خودم هست آیا میشه خودرو رو توقیف کرد؟ چگونه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بابت الباقی ثمن معامله دادخواست مطالبه وجه بدهید.
و بابت فک پلاک نیز می توانید از طریق پلیس راهور پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید شکایت کنید ایشان را ملزم کنید که الباقی ثمن معامله شما را بپردازند