مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک

سلام من آبان ماه 97تصادف کردم من را با امبولانس بردن بیمارستان شب دکتر امد گفت تو هم دررفتگی لگن و هم شکستگی لگن داری فردا عمل میشی عمل شدم بعد 7روز مرخص شدم چندبار رفتم مطبش فقط دارو ارامبخش میداد بعددوماه گفت پلاتین جوش خورده برو فیزوتراپی 35جلسه رفتم فیزوتراپی بدتر شدم ولی خوب نشدم فروردین ماه که من خونه نشین بودم توسط چند اشنا رفتم پیش متخصص تو استان گفتن باید تعویض مفصل بشی با مخارج خودم رفتم پیش دکترم گفت هرکس گفته باید تعویض بشی غلط کرد تو دیگه خوب بشو نیستی باید تا اخرعمرت با دوتا عصا و لنگ باشی و راه بری با 2تا عصا بعدش رفتم پیش چندین تخصص و فوق تخصص که تایید کردن برای تعویض مفصل اول خردادماه تعویض را با مخارج بالا از جیب خودم انجام دادم و الان بعد 25روز عمل تعویض مفصل شکرخدا 80درصد فرق کردم الان من میتونم از پزشک اولم شکایت بکنم ممنون از جواب شما

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
بله در صورت اثبات تقصیر پزشک حتما خسارت ناشی از صدمه جسمی پرداخت خواهد شد