مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه از سندی که بنام فرزند صغیر می باشد

سلام
حدودا یک ماه پیش برای مهریه خواهرم اقدام کردیم و متوجه شدیم که یکسال پیش داماد زمین خود را به نام فرزند 10ساله اش انتقال قطعی داده، آیا میتوان برای مهریه اقدام‌ کرد برای زمین با عنوان فرار از دین؟ البته این انتقال سال پیش 1 هفته قبل از اقدام ما در اجرای ثبت بوده که یکسال میگذرد؟ ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می شکایت فروش مال غیر نتیجه ای نخواهد داشت.
تحت شرایطی می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب تحت عنوان مال غیر به نظر نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروش مال غیر نتیجه ای نخواهد داشت.باید بتوانید صوری بودن معامله را اثبات کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوانید تحت عنوان انتقال صوری به قصد فرار از دین شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فروش مال غیر و معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده است
حقوقی ممکن است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات صوری بودن می توانید اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ثابت نماید انتقال برای فرار از پرداخت دین بوده است معامله قابل ابطال است