مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند زمین بنام فرزند 20روز قبل از اقدام مهریه در اداره ثبت

با سلام
20روز قبل از اقدام مهریه در اداره ثبت شوهرم زمین خود را بنام فرزندمان انتقال داده بود که با مراجعه بنده به اداره ثبت کارمند اداره به اشتباه به من گفت که چهارسال پیش زمین را بنام پدرش زده است البته به اشتباه! و من چون دیدم که چهارسال پیش بوده اقدامی در دادگاه نکردم و با وساطت اقوام برگشتم به زندگی... بعد از گذشتن به زندگی و گذشت یکسال و با فشار بنده برای نشان دادن سند زمین , شوهرم اعلام کرد که سال پیش زمین را بنام فرزندمان زده نه چهارسال پیش بنام پدرش... آیا میتوانم الان که یکسال گذشته و زمین را یکسال پیش بنام فرزندمان زده اقدامی برای زمین انجام بدهم و بابت مهریه توقیف و صوری بودن معامله اقدام کنم؟ البته من حتی دادگاه نرفتم که حکم قطعی بگیرم و الان بعد از یکسال باید اقدام کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زمین در اداره ثبت قابل توقیف نیست
ولی میتوانید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن را در
دادگاه مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه دعوای ابطال سند بدلیل صوری بودن، قابل پیش‌بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه ملک به نام فرزندتان است نمی‌توانید توقیف کنید.
مگر اینکه دادخواست ابطال معامله صوری بدهید و اگر بتوانید ثابت کنید که معامله صوری بوده و به قصد فرار از دین بوده می توانید معامله را ابطال کنید.
بعد از ابطال می توانید بابا مهریه توقیف کنید.
البته اگر شوهرتون اعلام کند که هبه کرده یا صلح کرده است ممکن است دادگاه ادعای معامله صوری را نپذیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه زمین به این فرزند شماست و بعد از گذشت این مدت اثبات صوری بودن انتقال کار سختی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نمی توانید از اداره ثبت سند یک زمین را توقیف کنید باید آن را از طریق دادگاه اقدام کنید با صدور حکم دادگاه میتوانیدآن زمین را توقیف کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صوری بودن معامله ب اثبات برسد . میتوانید تحت عنوان انتقال صوری به قصد فرار از دین شکایت کنید و ان معامله را باطل نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان مطرح کردن معامله صوری وجود دارد اما متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و دفاعیات شما

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مگر با اثبات صوری بودن انتقال آن را ابطال نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا تقدیم دادخواست ابطال بلامانع است ولیکن با مدت زمان طولانی سخت ودشوار است