مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام
همسرم سند قطعی یک واحد آپارتمان به نامش است ولی وکالت بلاعزل به مادرش داده آیا من میتوانم بابت مهریه آپارتمان رو بگیرم؟ یا همسرم حق فروش را دارد تا وکالت بلا عزل از بین برود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت درخواست اجرای
مهریه ، امکان توقیف اپارتمان
وجود خواهد داشت
و امکان تنظیم مبایعه نامه یا انتقال قطعی از طرف زوج تا قبل از توقیف اپارتمان وجود خواهد داشت ولی در صورت انتقال توسط شما ، قابل دفاع خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وکالت به منزله انتقال نمی باشد می توانید توقیف نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما میتوانید توقیف نمایید مگر انکه مادر همسرتان ادعای مالکیت نمایدکه باید اثبات شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله همسر شما هم میتواند اقدام به فروش کن و البته بوسیله شما در حال حاضر که بنام همسر است قابل توقیف میباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف وکالت دلیل بر مالکیت نیست همسرتان می تواند خودش آپارتمان را بفروشد یا بابت مهریه توقیف کنید . البته اگر جزو مستثنیات دین نباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله موکل طبق قانون میتواند مورد وکالت را خودش انجام دهد البته قبل از اقدامی از طرف وکیل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت بلاعزل مانع توقیف نیست.
مگر اینکه بین آنها مبایعه نامه تنظیم شده باشد یا مادرش با وکالتنامه اقدام به تنظیم مبایعه‌نامه کرده باشد یا اینکه انتقال داده باشد که در این صورت در صورت توقیف خریدار می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد.
توجه داشته اگر همسرتون همین واحد را داشته باشد می تواند ادعای مستثنیات دین مطرح کند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در میتوانید توقیف نمایید

یک وکیل

حق فروش دارد مگر اینکه در وکالتنامه حق فروش خود سلب شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند اپارتمان به نام همسرتان باشد قابل توقیف است